INFORMATION FRÅN STYRELSEN NR 6 2022

INFORMATION FRÅN STYRELSEN NR 6 2022

BOENDE APP LOOMER

Under de kommande veckorna ska vi börja med Loomer i föreningen. Loomer är en applikation och webblösning som kan laddas ner på din mobila enhet eller användas på webben. Ni kan läsa mer om Loomer och logga in på vår förenings hemsida genom www.loomer.se eller ladda ner appen:

För att logga in på förenings sida i Loomer behöver ni börja med att skapa ett konto med vår registreringsnyckel, kontakta styrelsen på styrelsen@brfkajen5.se för att få ta del av den. Sedan följer ni de steg som finns under ”Inget konto? Registrera dig nu!”. Efter detta väljer ni ert lägenhetsnummer så att ni blir kopplade till rätt lägenhet i huset och sen har ni tillgång till alla våra funktioner. När första personen som bor i lägenhet har skapat ett konto kan de sedan bjuda in resterande personer i lägenheten, för att underlätta att alla blir registrerade på rätt lägenhetsnummer.

Här har ni även länken till Loomers videopresentation på 1 minut som sammanfattar alla funktioner för att hjälpa er komma i gång: https://www.youtube.com/watch?v=u9rOHwlELCg

Om ni har några frågor om funktioner eller inloggningen i Loomer så är ni välkomna att höra av er till Loomer på info@loomer.se.

Hälsningar styrelsen 2022-05-14