INFORMATION FRÅN STYRELSEN NR 5 2022

INFORMATION FRÅN STYRELSEN NR 5 2022

GLÖM INTE INFORMATIONSMÖTE 12/5 INFÖR STÄMMAN
På torsdag 12/5 kl. 19:00 bjuder vi in till ett digitalt informationsmöte med muntlig genomgång av året som gått och möjlighet att ställa frågor till styrelsen. Vi kommer lägga ut en länk på vår hemsida en halvtimme innan mötet startar som du kan ansluta dig till (www.brfkajen5.se, på hemsidan klickar du först på Kontaktinfo/Felanmälan och väl inne där så scrollar du sedan ner till övrigt där länken kommer synas tydligt).

GLÖM INTE HELLER VÅRENS FIXARDAG 14/5

Vi samlas lördagen 14/5 kl. 10 på vår innergård för att hjälps åt att städa lite extra i våra gemensamma utrymmen under ett par timmar och avslutar runt 12 med korvgrillning samt invigning av våra solceller och planteringslådor. Förhoppningsvis hinner även kajak- och suputhyrningen bli klar till dess.

Det går fortfarande att skicka förslag på något du tycker behöver göras till styrelsen@brfkajen5.se.

Hälsningar styrelsen 2022-05-11