INFORMATION FRÅN STYRELSEN NR 4 2022

INFORMATION FRÅN STYRELSEN NR 4 2022

ÅRSSTÄMMA 18/5 OCH INFORMATIONSMÖTE INFÖR STÄMMA 12/5
Vi kommer att ha den formella årsstämman 18/5 och den kommer genomföras med enbart poströstning. All röstning kommer ske via post och kallelse med dokument delas ut senast 14 dagar innan stämman.
Veckan innan årsstämman kommer vi bjuda in till ett digitalt informationsmöte med muntlig genomgång av året som gått och möjlighet att ställa frågor till styrelsen. Detta möte kommer vara torsdag 12/5 kl. 19:00. Vi kommer lägga ut en länk på vår hemsida en halvtimme innan mötet startar som du kan ansluta dig till (www.brfkajen5.se, på hemsidan klickar du först på Kontaktinfo/Felanmälan och väl inne där så scrollar du sedan ner till övrigt där länken kommer synas tydligt).

ÅRSREDOVISNING 2021
Rykande färsk årsredovisning för 2021 finns nu på vår hemsida. https://brfkajen5.se/arsredovisning/

VÅRENS FIXARDAG SAMT INVIGNING AV BLAND ANNAT SOLCELLER 14/5
Skriv ner dagen i kalendern så samlas vi lördagen 14/5 kl. 10 på vår innergård. Vi hjälps åt att städa lite extra i våra gemensamma utrymmen under ett par timmar och avslutar runt 12 med korvgrillning samt invigning av våra solceller och planteringslådor. Förhoppningsvis hinner även kajak- och suputhyrningen bli klar till dess.
Skicka gärna förslag på något du tycker behöver göras till styrelsen@brfkajen5.se.

Glad Påsk!

Hälsningar styrelsen 2022-04-13