INFORMATION FRÅN STYRELSEN NR 1 2022

INFORMATION FRÅN STYRELSEN NR 1 2022

VIKTIG INFO OM VÅRA CYKELRUM – 31 JANUARI

Nu är det dags för uppgraderingen av våra cykelrum. Måndagen den 31 januari levereras och monteras de tvåvåningsställ vi beställt och samma dag kommer också alla våra befintliga markställ att monteras fast. Det innebär måndag den 31 januari får inga cyklar vara fastlåsta i varken cykelställ, räcken, förrådsgaller eller i varandra. Svenska Cykelrum som ska utföra arbetet behöver kunna flytta på alla cyklar. Ni som har möjlighet ställ gärna in i era cyklar i ert lägenhetsförråd just denna dag.

MOBIL MILJÖSTATION

Måndagen den 31 januari kl. 19.30 – 20.00 kommer den mobila miljöstationen till Sjövikstorget. Där kan du lämna tryckbehållare, färgburkar, nagellack, kemikalier, lösningsmedel, sprayburkar som ej är pystömda, hårfärg mm. Du kan också lämna din PET-flaska med fett/olja från köket. Totalt kommer den mobila miljöstationen till Sjövikstorget 8 ggr under 2022. Du hittar schemat på www.svoa.se eller på anslaget som sitter på insidan av våra soprumsdörrar.

HAR DU JULGRANEN KVAR?

Då finns det tillfälle kvar då du kan lämna den till en bemannad sopbil på Sjövikstorget.

Lördag 22 januari klockan 12-13
Söndag 23 januari klockan 12-13

Du kan inte lämna din gran i våra soprum. På stadens återvinningscentraler kan du lämna din julgran, grovavfall, farligt avfall mm när som helst året om. Våra närmaste återvinningscentraler finns i Östberga, Bussens väg 2 och i Sätra på Strömsätravägen 8. Öppettider hittar du på www.svoa.se.

Hälsningar styrelsen 2022-01-13