INFORMATION FRÅN STYRELSEN NR 9 2021

INFORMATION FRÅN STYRELSEN NR 9 2021

REVISIONSBESIKTNING SPRINKLER & BRANDLARM
Torsdagen den 30/9 är det dags för revisionsbesiktning av sprinkler och brandlarm i höghuset. Besiktningsmannen kommer behöva TILLTRÄDE TILL ALLA LÄGENHETER I HÖGHUSET denna dag. Han börjar kl. 8 högst upp i huset. Vi kommer avisera alla berörda veckan innan.

BLOCKERING AV UTRYMNINGSVÄGAR
I det stora cykelrummet finns cyklar som är fastlåsta och blockerar utrymningsvägar. Du som är ägare till någon av de cyklarna ombedes att snarast flytta din cykel. Vi vet att det är trångt och därför pågår ett arbete med att förbättra våra cykelrum i enlighet med den motion som röstades igenom på årsstämman, men fram tills att det är klart måste vi samsas på de ytor där cyklar får parkeras.

BYTE AV TELIABOXAR & ROUTER
Under de gångna veckorna har 153 lägenheter hämtat sina nya boxar & routrar i K5Häng. Har du inte hunnit hämta din? Kontakta Tommy på tommy@brfkajen5.se så hjälper han till med det.

GLÖM INTE HÖSTENS FIXARDAG 3:E OKTOBER
Vi ses på innegården kl. 10 och håller på till ca 12. Vi hjälps åt att städa och fixa lite extra i våra gemensamma utrymmen. Har du förslag på något som behöver göras? Maila styrelsen@brfkajen5.se. Vi avslutar med korvgrillning!

Hälsningar styrelsen 2021-09-13