INFORMATION FRÅN STYRELSEN NR 4 2021

INFORMATION FRÅN STYRELSEN NR 4 2021

ÅRSREDOVISNING 2020

Rykande färsk årsredovisning finns på vår hemsida. Om någon vill ha ett eget pappersexemplar kan ni mejla styrelsen@brfkajen5.se.

PARKERING ÅRGÅNGSGATAN

Från 1 april finns det 8 parkeringsplatser som kommer att bli 9 under april och från och med 1 juni är alla 10 platser på gatan avgiftsparkering.

Vid vändplan är det 20 minuters lastzon som gäller och på resterande del så väntar p-vakten i 6 minuter innan de bötfäller vid avsaknad av giltig parkering. De bötfäller inte om det är aktivitet vid bilen. Det kommer inom kort installeras en parkeringsautomat och en laddstolpe med 2 uttag som man startar via parkeringsautomaten eller via appen. Det blir inga rena laddningsplatser utan man betalar för en dyrare parkering om man vill ladda.

PARKERING EKFATSGATAN

Än så länge är Ekfatsgatan JM:s, men den kommer inom kort lämnas över till gemensamhetsanläggningen (GA) för Ekfatsgatan. Vi har blivit kallade slutbesiktning 30 april och när det är klart och gatan överlämnad kan vi i GA, som vi har tillsammans med Brf Kajplats 6, sätta egna parkeringsregler även för Ekfatsgatan. Men, fram tills att annat meddelas/skyltas är det parkeringsförbud på Ekfatsgatan.

SOLCELLSPROJEKTET
Föreningen har fått godkännande om investeringsstöd för montering av solceller.  Solcellsbidraget är 10% av investeringen, max 145 000 kronor. En förutsättning är att installationen är klar innan 30 september 2021. Vi inväntar fortfarande på bygglovet och nu håller vi tummarna på att vi har installationen klar till september.

MOTIONER INFÖR ÅRSTÄMMA 25 MAJ
Det går fortfarande att lämna in motioner till årsstämman. Din motion ska vara styrelsen tillhanda senast 3 maj 2021. Skicka gärna din motion till styrelsen@brfkajen5.se eller lägg den i föreningens brevlåda på Åg 1.