INFORMATION FRÅN STYRELSEN NR 2 2021

INFORMATION FRÅN STYRELSEN NR 2 2021

NYA TIDER FÖR GEMENSAMT HÄNG & BASTU

Kom ihåg att läsa igenom reglerna som gäller när ni bokar K5 HÄNG och följ dessa regler när lokalen nyttjas, även under gemensamma tider.
Från 15/2 gäller följande tider:
Måndagar:  Herrar klockan 16.00-21.00
Tisdagar:     Damer klockan 16.00-21.00
Gemensamma tider för häng:
Varje onsdag kl.16.00-22.00 förutom 2a onsdagen varje månad då styrelsen har sitt styrelsemöte i lokalen.
Ni kommer in med er tagg.

ELFÖRBRUKNINGEN

På avin för mars var elförbrukningen för december lite hög. Orsaken är ett problem med novemberavläsningen som bara kom med till den 19/11 och resterade kom med på decemberavläsningen. Så ser ni november och december tillsammans blir det rätt. Vi beklagar detta och har kontaktat leverantören för att detta inte ska upprepas framöver.

HJÄRTSTARTAREN ÄR PÅ PLATS I ÅRGÅNGSGATAN 1

Hjärtstartaren är monterad på väggen efter ingången och innan hissarna. I kombination med tidigt utförd hjärt-lungräddning ökar chansen för överlevnad drastiskt vid plötsligt hjärtstopp. Om olyckan är framme så öppnar ni skåpet med eran dörrnyckel för att sedan öppna den vita lådan och därefter följa bilderna samt de talande instruktionerna. Den är enkel att använda och säger exakt vad som behövs utföras steg för steg.