INFORMATION FRÅN STYRELSEN NR 9 2020

INFORMATION FRÅN STYRELSEN NR 9 2020

RENGÖRNING AV SMÄLTVATTENRÄNNA I KYLSKÅPET

På förekommen anledning vill vi påminna om att göra rent det svarta hållet i kylskåpet, (smältvattenränna och avloppshålet) så att hålet inte täpps igen och rinner ut fel väg och ger golvet fuktskador. Passa på nu inför julhandeln. Se skötselvideo på https://youtu.be/NfDONN1JM0E https://www.jmathome.se/serviceanmalan-arenden/skotsel-av-din-bostad/

BUDGET 2021 – ÅRSAVGIFT LÄMNAS OFÖRÄNDRAD

Styrelsen har godkänt budgeten för 2021 och har beslutat att lämna avgiften oförändrad för 2021. Dock kommer prishöjning för vatten tillsammans med höjning för varmvatten bli nödvändig och pris blir 52 kr (44kr idag) per kbm för varmvatten 2021.

K5 HÄNG

Kom ihåg att läsa igenom reglerna som gäller när ni väl bokar K5 HÄNG och följ dessa regler när ni nyttjar lokalen. Till slutet av året gäller : 1a onsdagen varje månad, mellan 16-22 har vi gemensam Häng.
Tisdagar är gemensamma bastutider för Damer mellan 16-21.
Torsdagar är det är gemensamma bastutider för Herrar mellan 16-21.

Ni kommer in med eran tagg under dessa tider och samma regler gäller under gemensamma tiderna.

DU GLÖMDE VÄL INTE SLÄCKA!

Kom ihåg nu att släcka era levande ljus innan ni lämnar lägenheten. Packa också ner alla kartonger och presentpapper som tomten kommer med så det finns ordentligt med plats i källsorteringsrummet inför alla röda dagar!
Vi i styrelsen vill passa på att tacka för i år och önska alla en riktigt GOD JUL & GOTT NYTT ÅR!

Hälsningar styrelsen 2020-12-18