INFORMATION FRÅN STYRELSEN NR5 2020

INFORMATION FRÅN STYRELSEN NR5 2020

K5 HÄNG
Äntligen är bokningssystemet klar till vår föreningslokal K5 Häng. Du kan logga in via länken:  http://kajen5.punctumlas.se/AptusPortalStyra och läs Lathunden för instruktioner om hur du går tillväga för att boka som finns under bopärmen i föreningens app TMPL och på vår hemsida under övrigt på sidan under Kontaktinfo. Kom ihåg att läsa igenom reglerna som gäller när ni väl bokat och följ dem när ni nyttjar lokalen.

1a Onsdagen varje månad, dvs ikväll, mellan 16-22 har vi gemensam Häng. Passa på att träffa och hänga med dina grannar, basta, lyssna på musik eller streama något till vår projektor.

Glöm inte att det är gemensamma bastutider för Damer på tisdagar mellan 16-21 och Herrar på torsdagar mellan 16-21. Ni kommer in med eran tagg under dessa tider.

Ni kan även passa på att träffa representanter från styrelsen 30 minuter innan varje styrelsemöte i K5 Häng som vi kommer avisera tid och dag inför.

HÖSTENS FIXARDAG  17: E OKTOBER
Skriv ner det i kalendern så samlas på lördagen mellan kl. 10-12 i vår innegård och hjälps åt att bland annat att städa lite extra i våra gemensamma utrymmen. Det går jättebra att skicka förslag på något som behöver göras till styrelsen@brfkajen5.se

TACK ALLA
för svaren som kom in på tagginventeringen! Nu när vi har fått ordning på de är det ännu viktigare att ni hör av er om någon tagg försvinner framöver, skicka i sådant fall epost direkt till styrelsen@brfkajen5.se.

Hälsningar styrelsen 2020-08-05